STN EN 574 + A1: 2008 (83 3214), Bezpečnosť strojov. Dvojručné ovládacie zariadenia. Hľadiská funkčnosti. Princípy navrhovania (Konsolidovaný text). - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 574: 1996 + A1: 2008