STN EN 574 + A1: 2008 (83 3214), Bezpečnosť strojov. Dvojručné ovládacie zariadenia. Hľadiská funkčnosti. Princípy navrhovania (Konsolidovaný text). - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 574: 1996 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 574 z marca 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 13851 z mája 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy