STN EN 999 + A1: 2008 (83 3303), Bezpečnosť strojov. Umiestnenie ochranných zariadení so zreteľom na rýchlostí približujúcich sa častí ľudského tela (Konsolidovaný text). - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 999: 1998 + A1: 2008