STN EN ISO 13849-1: 2008 (83 3313), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné časti riadiacich systémov Časť 1 Všeobecné zásady navrhovania (ISO 13849-1: 2006) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13849-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13849-1 zo septembra 2007 v celom rozsahu. STN EN ISO 13849-1 zo septembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2008
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Dátum účinnosti opravy normy: december 2009
Keywords: normy