STN EN 1093-2 + A1: 2008 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisii nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 2 Metóda stopovacieho plynu na meranie hmotnostného toku emisie reálnej znečisťujúcej látky (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-2: 2006 + A1: 2008