STN EN 1093-3 + A1: 2008 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 3 Skúšobná metóda na meranie hmotnostného toku emisie reálnej znečisťujúcej látky (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-3: 2006 + A1: 2008