STN EN 1093-3 + A1: 2008 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 3 Skúšobná metóda na meranie hmotnostného toku emisie reálnej znečisťujúcej látky (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-3: 2006 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1093-3 z júna 2007 v celom rozsahu. STN EN 1093-3 z júna 2007 sa môže s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy