STN EN 980: 2008 (85 0005), Značky používané na označovanie zdravotníckych pomôcok. - Navrátil, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 980: 2008