STN EN 980: 2008 (85 0005), Značky používané na označovanie zdravotníckych pomôcok. - Navrátil, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 980: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 980 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Navrátil. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 15223-1 z novembra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy