STN EN ISO 10524-4: 2008 (85 2750), Regulátory tlaku medicinálnych plynov Časť 4 Nízkotlakové regulátory (ISO 10524-4: 2008) - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10524-4: 2008