STN EN ISO 10524-4: 2008 (85 2750), Regulátory tlaku medicinálnych plynov Časť 4 Nízkotlakové regulátory (ISO 10524-4: 2008) - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10524-4: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 738-4 z decembra 2000 celom rozsahu. STN EN 738-4 z decembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.8.2010
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy