STN EN 71-1 + A6: 2008 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 1 Mechanické a fyzikálne vlastnosti (Konsolidovaný text) - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-1: 2005 + A6: 2008