STN EN 61242/A1: 2008 (35 4130), Elektrické príslušenstvo. Navíjacie káblové predlžovacie prívody pre domácnosť a na podobné účely. Zmena A1. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 61242: 1999 je slovenskou verziou európskej normy EN 61242: 1997/A1: 2008