STN EN 61009-1/A11: 2008 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosti a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A11 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A11 STN EN 61009-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61009-1: 2004/A11: 2008