STN EN 60730-2-12/A11: 2008 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-12 Osobitné požiadavky na zámky do dverí s elektrickým ovládaním. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena STN EN 60730-2-12: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-12: 2006/A11: 2008