STN EN 60730-2-12/A11: 2008 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-12 Osobitné požiadavky na zámky do dverí s elektrickým ovládaním. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena STN EN 60730-2-12: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-12: 2006/A11: 2008
Spracovateľ: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy