STN EN ISO 6009: 1997 (85 6220), Injekčné ihly na jedno použitie. Farebné označenie na identifikáciu. - Sáková, Irena; Bakoš, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1997)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6009: 1994 a je vydaná so súhlasom CEN, Belgicko
Táto norma spolu s STN ISO 7864: 1997 nahrádzajú STN 85 6220 z 11.2.1983
Spracovateľ: Irena Sáková, Ján Bakoš.
Dátum účinnosti opravy normy: november 2008
Keywords: normy