STN EN ISO 20643: 2008 (01 1465), Mechanické kmitanie. Ručne držané a ručne vedené strojové zariadenie. Princípy hodnotenia emisií kmitania (ISO 20643: 2005). - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20643: 2008