STN EN ISO 20643: 2008 (01 1465), Mechanické kmitanie. Ručne držané a ručne vedené strojové zariadenie. Princípy hodnotenia emisií kmitania (ISO 20643: 2005). - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20643: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 20843 z novembra 2005 v celom rozsahu. STN EN ISO 20843 z novembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy