STN EN ISO 13753: 2008 (01 1467), Mechanické kmitanie a otrasy. Kmitanie pôsobiace na ruky. Metóda merania prenosu kmitania pružných materiálov pri zaťažení sústavou ruka-rameno (ISO 13753: 1998). - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13753: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13753 z decembra 2000 v celom rozsahu. STN EN ISO 13753 z decembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy