STN EN 15257: 2008 (03 8310), Katódová ochrana. Úrovne spôsobilosti a certifikácia personálu katódovej ochrany. - Meliš, Maroš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15257: 2006