STN EN 15257: 2008 (03 8310), Katódová ochrana. Úrovne spôsobilosti a certifikácia personálu katódovej ochrany. - Meliš, Maroš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15257: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15257 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Maroš Meliš. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 15257 z novembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy