STN EN 15316-2-1: 2008 (06 0232), Vykuroavacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 2-1 Systémy odovzdávania tepla do vykurovaného priestoru - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-2-1: 2007