STN EN 15316-2-1: 2008 (06 0232), Vykuroavacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 2-1 Systémy odovzdávania tepla do vykurovaného priestoru - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-2-1: 2007
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 15316-2-1 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy