STN EN 15378: 2008 (06 0804), Vykurovacie systémy v budovách. Kontrola kotlov a vykurovacích systémov. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15378: 2007