STN EN 15378: 2008 (06 0804), Vykurovacie systémy v budovách. Kontrola kotlov a vykurovacích systémov. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15378: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15378 z marca 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy