STN EN 179: 2008 (16 6020), Stavebné kovanie. Núdzové východové uzávery ovládané kľúčkou alebo tlačidlom, na použitie v únikových cestách. Požiadavky a skúšobné metódy. - Dindoffer, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 179: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 179 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Dindoffer. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy