STN EN 14154-1 + A1: 2008 (25 7805), Vodomery Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Igor, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14154-1: 2005 + A1: 2007