STN EN 14154-3 + A1: 2008 (25 7805), Vodomery Časť 3 Skúšobné metódy a zariadenia (Konsolidovaný text) - Igor, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14154-3: 2005 + A1: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14154-3 + A1 z októbra 2007, ktorá od 1.10.2007 nahradila STN EN 14154-3 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Igor. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Norma je nahradená normou STN EN 14154-3 + A2 z júla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy