STN EN 50131-6: 2008 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové poplachové systémy Časť 6 Napájacie zdroje - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50131-6: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 50131-6 z marca 2002 v celom rozsahu. STN EN 50131-6 z marca 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2010
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy