STN EN 62271-205: 2008 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 205 Kompaktné rozvádzače na menovité napätia nad 52 kV - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-205: 2008 vrátane EN 62271-205: 2008/Cor. Aug. 2008
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy