STN EN 50445: 2008 (36 7080), Norma pre skupinu výrobkov na preukázanie zhody zariadení na odporové zváranie, oblúkové zváranie a príbuzné procesy so základnými obmedzeniami vzhľadom na vystavenie osôb pôsobeniu elektromagnetických polí (0 Hz - 300 GHz). - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50445: 2008
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy