STN P CEN/TS 15679: 2008 (49 0027), Tepelne upravené drevo. Definície a vlastnosti. - Gáborík, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15879: 2007