STN P CEN/TS 15717: 2008 (49 2139), Drevené podlahoviny. Všeobecný návod na položenie. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou európskej normy CEN/TS 15717: 2008