STN P CEN/TS 15717: 2008 (49 2139), Drevené podlahoviny. Všeobecný návod na položenie. - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou európskej normy CEN/TS 15717: 2008
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Táto predbežná norma je určená na overenie
Keywords: normy