STN EN 1051-2: 2008 (70 1603), Sklo v stavebníctve. Sklené tvárnice a sklené dlaždice Časť 2 Hodnotenie zhody/Norma na výrobky - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1051-2: 2007