STN EN 1051-2: 2008 (70 1603), Sklo v stavebníctve. Sklené tvárnice a sklené dlaždice Časť 2 Hodnotenie zhody/Norma na výrobky - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1051-2: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1051-2 z apríla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy