STN EN 13755: 2008 (72 1149), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie nasiakavosti pri atmosférickom tlaku. - Durmeková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13755: 2008