STN EN 13755: 2008 (72 1149), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie nasiakavosti pri atmosférickom tlaku. - Durmeková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13755: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13755 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tatiana Durmeková. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy