STN EN 13161: 2008 (72 1150), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie pevnosti v ohybe pri konštantnom momente. - Ondrášik, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13161: 2008