STN EN 13161: 2008 (72 1150), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie pevnosti v ohybe pri konštantnom momente. - Ondrášik, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13161: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13161 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Ondrášik. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy