STN EN 933-4: 2008 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 4 Stanovenie tvaru zŕn. Tvarový index - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto národná norma je slovenskou verziou normy EN 933-4: 2008