STN EN 933-4: 2008 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 4 Stanovenie tvaru zŕn. Tvarový index - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto národná norma je slovenskou verziou normy EN 933-4: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 933-4 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy