STN EN 1097-4: 2008 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 4 Stanovenie medzerovitosti kamennej múčky zhutnenej za sucha - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto národná norma je slovenskou verziou normy EN 1097-4: 2008