STN EN 1097-5: 2008 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 5 Stanovenie obsahu vody sušením vo vetranej sušiarni - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto národná norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-5: 2008