STN EN 1097-5: 2008 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 5 Stanovenie obsahu vody sušením vo vetranej sušiarni - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto národná norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-5: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1097-5 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy