STN EN 1995-1-1 + A1: 2008 (73 1701), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 1-1 Všeobecne. Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy (obsahuje Zmenu A1: 2008) - Draškovič, Ferdinand (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1995-1-1: 2004 vrátane jej opravy AC: 2006 a zmeny A1: 2008