STN EN 1995-1-1 + A1: 2008 (73 1701), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť 1-1 Všeobecne. Všeobecné pravidlá a pravidlá pre budovy (obsahuje Zmenu A1: 2008) - Draškovič, Ferdinand; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1995-1-1: 2004 vrátane jej opravy AC: 2006 a zmeny A1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1995-1-1 z októbra 2005 a STN P ENV 1995-1-1 z februára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ferdinand Draškovič. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy