STN EN 15232: 2008 (74 7307), Energetická hospodárnosť budov. Vplyv komplexného automatického riadenia a správy budov. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15232: 2007