STN EN 1093-11 + A1: 2008 (83 3401), Bezpečnosť strojov. Vyhodnotenie emisií nebezpečných látok obsiahnutých vo vzduchu Časť 11 Ukazovateľ dekontaminácie (Konsolidovaný text) - Makara, Alojz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1093-11: 2001 + A1: 2008